Vaša košarica je prazna
Reload Swiss RS14
RELOAD SWISS

RELOAD SWISS RS14

107,90
* Cena že vsebuje 22% DDV
Količina:
Na zalogi
Smodnik RS14 je smodnik za polnjenje reduciranih, počasnih cowboy action in podzvočnih polnitev .

RS14 se ponaša s kombinacijo minimalne nasipne gostote in nizke energije. Po lastnostih je primerljiv s Hodgdon Trail Boss, Tin Star ali Vihtavuori N32C.

Vsebina: 0,4 kg
Šifra artikla: 201109
Proizvajalčeva predstavitev artikla
Smodnik RS14 je smodnik za polnjenje reduciranih, počasnih cowboy action in podzvočnih polnitev .

RS14 se ponaša s kombinacijo minimalne nasipne gostote in nizke energije. Po lastnostih je primerljiv s Hodgdon Trail Boss, Tin Star ali Vihtavuori N32C.

Primeren za polnitve:

 • .38 Special
 • .357 Magnum
 • .44 Special
 • .44 Mag
 • .45 ACP
 • .45 Colt
 • .30-30 Win
 • .338 Lapua Mag
 • .308 Win
 • 375 H&H Mag
 • .30-06 Spr
 • .444 Marlin
 • .300 Win Mag
 • .45-70 Govt
 • .44-40 Win
 • 7.5x55 Swiss
 • .458 Win Mag
 • 7.62x54 R
 • .50 Browning
 • 8x51 R Lebel
 • .500 S&W Mag
 • 8x57 IS

Natančne podatke o polnitvah po kalibrih si poglejte v priročniku za polnjenje od proizvajalca smodnika.

Reload Swiss Reloading GuideReload Swiss priročnik za polnjenje streliva

Lastnosti artikla
Vsebina: 0,4 kg
Za polnitve: .38 Special
.357 Magnum
.44 S&W Special
.44 Rem Magnum
.45 ACP
.45 Colt
.500 S&W Magnum
7.5x55 Swiss
.30-30 Winchester
.308 Win
.30-06 Springfield
.300 Win Magnum
7.62x54R
8x51 R Lebel
8x57IS
.338 Lapua Magnum
.375 H&H Magnum
.444 Marlin
.44-40 Win
.45-70 Government
.458 Win Magnum
.50 BMG
Teža: 0,53 kg

Opozorilo:
Artikel z omejitvami je možno kupit samo z vsemi priloženimi ali posredovanimi potrebnimi dokumenti. Za izvoz nas kontaktirajte ! Izvoz je možen samo pod posebnimi pogoji ali pa sploh ni možen !

Nakup orožja in delov orožja
Nakup orožja je možen v naši poslovalnici. Za nakup potrebujete veljavno dovoljenje za nabavo orožja (z vpisano ustrezno vrsto orožja in kalibrom) izdano na UE.

Nakup streliva
Za nakup streliva morate poslati na naš elektronski naslov ali priložiti ob nakupu skenirano / poslikano prvo stran veljavnega orožnega lista in stran v orožnem listu, kjer je vpisano orožje s kalibrom, ki ga kupujete.
Skenirane / poslikane strani orožnega lista morajo biti na A4 format papirju z osebnim dokumentom, kamor se lastnoročno podpišete in dopišete datum nakupa.
V primeru nakupa streliva z "Dovoljenjem za nabavo streliva" potrebujemo še ta originalen dokument, ki ga lahko pošljete ali dostavite v poslovalnico.
Dokumente je potrebno poslati ob vsakem naročilu streliva.

Nakup smodnika ali netilk
Za nakup komponent za polnjenje streliva morate poslati na naš elektronski naslov ali priložiti ob nakupu skenirano / poslikano prvo stran veljavnega orožnega lista in obe strani certifikata za polnjenje streliva.
Skenirane / poslikane strani orožnega lista in certifikata morajo biti na A4 format papirju z osebnim dokumentom, kamor se lastnoročno podpišete in dopišete datum nakupa.
Dokumente je potrebno poslati ob vsakem naročilu komponent.

Nakup zračnega orožja moči nad 25J
Nakup zračnega orožja, pri katerem je kinetična energija na ustju cevi več kot 25 J je možno z izdajo priglasitvenega lista (za priglasitev je potrebno biti brez zadržkov javnega reda ter opraviti preizkus znanja o ravnanju z orožjem)
ali
z orožnim listom (orožni list je kot dokazilo, da imate opravljen preizkus znanja o ravnanju z orožjem in da ste brez zadržkov javnega reda).

Nakup plinskega orožja kategorije D2
Nakup plinskega orožja kategorije D2 je možen z izdajo priglasitvenega lista. Pogoj za izdajo priglasitvenega lista je izpolnjevanje pogojev iz 15. člena Zakona o orožju (glede zadržkov javnega reda) in potrdilo o opravljenem preizkusu znanja o ravnanju z orožjem. Orožna listina velja kot dokazilo o opravljenem preizkusu znanja o ravnanju z orožjem in glede zadržkov javnega reda.

Drugo orožje iz kategorije D
Polnoletni posamezniki, pravne osebe in podjetniki lahko brez posebnega dovoljenja nabavljajo in imajo v posesti orožje iz 6. do 9. točke kategorije D (ZOro 48. člen). Za preverjanje polnoletnosti morate poslati na naš elektronski naslov ali priložiti ob nakupu razločno skeniran ali poslikan osebni dokument.

 • D6 - zračno orožje: pištola, revolver, puška pri katerem je kinetična energija izstrelka na ustju cevi nižja kot 25 J
 • D7 - orožje s tetivo: loki, samostreli in druge naprave, ki s pomočjo napete tetive, vzmeti ali drugega potisnega sredstva izstreljujejo puščice ali druge izstrelke
 • D8 - električni paralizatorji: ki ne delujejo na daljavo z izstrelitvijo puščic ali drugih podobnih izstrelkov – elektro šoker
 • D9 - razpršilci: naprave, ki s pomočjo stisnjenega plina razpršujejo dražljive snovi, ki človeka začasno onesposobijo (snovi, izdelane na podlagi popra, paprike, CN, CS itd.)

Nakup plašilnega orožja
Polnoletni posamezniki, pravne osebe in podjetniki lahko brez posebnega dovoljenja nabavljajo in imajo v posesti plašilno orožje, ki ni uvrščeno v kategorijo D2. Za preverjanje polnoletnosti morate poslati na naš elektronski naslov ali priložiti ob nakupu razločno skeniran ali poslikan osebni dokument.

Nakup streliva za orožje za alarm, plašenje, signaliziranje itd. (razpočniki)
Za nakup razpočnikov ali streliva za signalno orožje je potrebno izkazati polnoletnost. Za preverjanje polnoletnosti morate poslati na naš elektronski naslov ali priložiti ob nakupu razločno skeniran ali poslikan osebni dokument.

Nakup frač
Za nakup frač je potrebno izkazati polnoletnost. Za preverjanje polnoletnosti morate poslati na naš elektronski naslov ali priložiti ob nakupu razločno skeniran ali poslikan osebni dokument.

Nakup nabojnikov
Nabojniki so v prosti prodaji, vendar pa sta prodaja in posest v nekaterih državah omejena. Za nakup nas kontaktirajte!

Nakup dušilcev
Dušilci so v prosti prodaji, vendar pa je prodaja dovoljena samo v Republiki Sloveniji. Dušilce ne pošiljamo izven Slovenije!

Naročilo ne bo obdelano, če ne prejmemo potrebnih dokumentov.

ZOro (Zakon o orožju)

40. člen

Trgovec lahko orožje, bistvene sestavne dele orožja in strelivo proda le osebi, ki ima orožno listino za nabavo take vrste orožja, bistvenih sestavnih delov orožja in streliva, ter lahko sprejme v hrambo le orožje, bistvene sestavne dele orožja in strelivo, za katero je izdana ustrezna orožna listina.

ZOro
Ime in Priimek: *

PROARMIS d.o.o.

Ptujska cesta 97,
2000 Maribor
Slovenija

Sedež podjetja: Pekel 20, 2000 Maribor

E-mail:
Odpiralni čas
Pon, Tor, Sre, Pet:
08:00 - 16:00
Četrtek:
08:00 - 17:00
Proarmis Facebook
E-mail: *
Telefon:
Vprašanje: *
Prepišite črne znake iz slike: *
Prepišite črne znake iz slike Osveži sliko