Vaša košarica je prazna

NOV UPORABNIŠKI RAČUN

Za nakupovanje v spletni trgovini si morate ustvariti svoj lasten uporabniški račun. S tem nam zagotovite vaše podatke za dostavo in izdajo računa. Vi pa pridobite unikatno uporabniško ime in geslo za prijavo v spletno trgovino.

Za ogled spletne strani / trgovine uporabniški račun ni potreben.

Registracija novega uporabnika

Nov uporabniški račun si lahko ustvarite s klikom na povezavo "Prijava / registracija" in nato "Registracija novega uporabnika".

Registracija novega uporabnika je potrebna samo prvič.

Z registracijo pridobite vaše lastno unikatno uporabniško ime in geslo za prijavo v spletno trgovino. S tem uporabniškim imenom in geslom se nato po aktivaciji računa prijavite v sistem spletne trgovine.

Uporabniško ime je po registraciji samo vaše in se ga ne da več spreminjati.

Postopek registracije novega uporabnika

Vsa polja označena z zvezdico (*) so obvezna.

Uporabniško ime mora bit unikatno. Zasedenost uporabniškega imena lahko preverite s tipko "Preveri zasedenost".

Geslo mora bit dolžine vsaj 6 znakov in mora vsebovat črke in številke.

E-mail naslov mora bit pravilne oblike. Če je e-mail naslov že uporabljen pri prejšnih registracijah in je vaš, potem registracija novega uporabnika ni potrebna ampak se lahko prijavite s podatki, ki ste jih vnesli pri prejšni registraciji.

Če je vaš naslov za izdajo računa drugačen od naslova dostave, potem lahko vpišete ločen naslov za izdajo računov.

Pred zaključkom registracije se morate strinjati in biti seznanjeni z splošnimi pogoji poslovanja.

Napake

Uporabniško ime je že zasedeno

Uporabniško ime že uporablja obstoječ uporabnik. Če ste v preteklosti že ustvarili svoj uporabniški račun in mislite, da je to uporabniško ime vaše, potem se lahko prijavite s podatki, ki ste jih navedli takrat. Če ste pozabili geslo, lahko zahtevate ponastavitev gesla.

V primeru, da še nikoli niste ustvarili uporabniškega računa na naši spletni trgovini, uporabniško ime pa je že zasedeno, uporabite drugo uporabniško ime.

E-mail je v napačni obliki

Prosimo, preverite vnos e-mail naslova. Oblika e-mail naslova je standardna, zato je možno, da ste se pri vnosu zatipkali.

E-mail naslov je že uporabljen pri drugem uporabniku

E-mail naslov je unikaten, tako kot uporabniško ime, in je lahko uporabljen samo en krat.

Vnešen e-mail naslov je že uporabljen. Če ste v preteklosti že ustvarili svoj uporabniški račun in je to vaš e-mail naslov, potem se lahko prijavite s podatki, ki ste jih navedli takrat. Če ste pozabili geslo, lahko zahtevate ponastavitev gesla.

Za dodatna vprašanja smo na voljo na .