Vaša košarica je prazna
Obrambni sprej Walther ProSecur, 16ml
WALTHER

OBRAMBNI SPREJ WALTHER PROSECUR, 16ML

5,50
* Cena že vsebuje 22% DDV
Količina:
Na zalogi
PLAČILO NA OBROKE
Plačilo na obroke
Obrambni sprej Walther ProSecur - solzivec.

Sprej ima doseg približno 3m in se ga lahko uporabi več krat. Vsebuje 10% OC - Oleoresin Capsicum. Walther ProSecur solzivec uporablja tudi policija po vsem svetu. Teža spreja je 82g, tako da ni odveč v nobeni torbici ali žepu. Vsebina spreja je 16 ml.

Količina: 16 ml
Šifra artikla: 300281
Proizvajalčeva predstavitev artikla
Obrambni sprej Walther ProSecur - solzivec.

Sprej ima doseg približno 3m in se ga lahko uporabi več krat. Vsebuje 10% OC - Oleoresin Capsicum. Walther ProSecur solzivec uporablja tudi policija po vsem svetu. Teža spreja je 82g, tako da ni odveč v nobeni torbici ali žepu. Vsebina spreja je 16 ml.

H222 – ekstremno vnetljiv aerosol
H229 – pakiranje je pod pritiskom – pod vplivom toplote lahko eksplodira
P102 – ne sme biti dostopna otrokom
P210 - ne izpostavljajte odprtemu ognju, vročim površinam, iskram in ostalim vžignim napravam
P211 - ne uporabljajte proti odprtemu ognju ali ostalim izvorom za vžig
P251 – po uporabi ali med njo, ne mečite pakiranja v odprti ogenj
P410 - ne izpostavljajte soncu
P412 – ne izpostavljajte temperaturam preko 50 stopinj C
H315 – povzroča draženje kože
H319 – povzroča močno vnetje in draženje oči
H335 – lahko draži dihala
P302/P352 – pri stiku s kožo – oprati z vodo in milom
P305/P351/P338 – pri stiku z očmi – nekaj minut izpirati s tekočo vodo; morebitne kontaktne leče odstraniti in nadaljevati z izpiranjem
Lastnosti artikla
Količina: 16 ml
Kategorija orožja: D9
Vrsta orožja: Razpršilci
Teža: 0,08 kg

Opozorilo:
Artikel z omejitvami je možno kupit samo z vsemi priloženimi ali posredovanimi potrebnimi dokumenti.

Nakup orožja in delov orožja
Nakup orožja je možen v naši poslovalnici. Za nakup potrebujete veljavno dovoljenje za nabavo orožja (z vpisano ustrezno vrsto orožja in kalibrom) izdano na UE.

Nakup streliva
Za nakup streliva morate poslati na naš elektronski naslov ali priložiti ob nakupu skenirano / poslikano prvo stran veljavnega orožnega lista in stran v orožnem listu, kjer je vpisano orožje s kalibrom, ki ga kupujete.
Skenirane / poslikane strani orožnega lista morajo biti na A4 format papirju z osebnim dokumentom, kamor se lastnoročno podpišete in dopišete datum nakupa.
V primeru nakupa streliva z "Dovoljenjem za nabavo streliva" potrebujemo še ta originalen dokument, ki ga lahko pošljete ali dostavite v poslovalnico.
Dokumente je potrebno poslati ob vsakem naročilu streliva.

Nakup smodnika ali netilk
Za nakup komponent za polnjenje streliva morate poslati na naš elektronski naslov ali priložiti ob nakupu skenirano / poslikano prvo stran veljavnega orožnega lista in obe strani certifikata za polnjenje streliva.
Skenirane / poslikane strani orožnega lista in certifikata morajo biti na A4 format papirju z osebnim dokumentom, kamor se lastnoročno podpišete in dopišete datum nakupa.
Dokumente je potrebno poslati ob vsakem naročilu komponent.

Nakup zračnega orožja moči nad 20J ali 200m/s
Nakup zračnega orožja, pri katerem je kinetična energija na ustju cevi več kot 20 J ali hitrost izstrelka na ustju cevi 200 m/s ali več je možno z
izdajo priglasitvenega lista (za priglasitev je potrebno biti brez zadržkov javnega reda ter opraviti preizkus znanja o ravnanju z orožjem)
ali
z orožnim listom (orožni list je kot dokazilo, da imate opravljen preizkus znanja o ravnanju z orožjem in da ste brez zadržkov javnega reda).

Nakup plinskega orožja kategorije D2
Nakup plinskega orožja kategorije D2 je možen z izdajo priglasitvenega lista. Pogoj za izdajo priglasitvenega lista je izpolnjevanje pogojev iz 15. člena Zakona o orožju (glede zadržkov javnega reda) in potrdilo o opravljenem preizkusu znanja o ravnanju z orožjem. Orožna listina velja kot dokazilo o opravljenem preizkusu znanja o ravnanju z orožjem in glede zadržkov javnega reda.

Drugo orožje iz kategorije D
Polnoletni posamezniki, pravne osebe in podjetniki lahko brez posebnega dovoljenja nabavljajo in imajo v posesti orožje iz 6. do 9. točke kategorije D (ZOro 48. člen). Za preverjanje polnoletnosti morate poslati na naš elektronski naslov ali priložiti ob nakupu razločno skeniran ali poslikan osebni dokument.

  • D6 - zračno orožje: pištola, revolver, puška pri katerem je kinetična energija izstrelka na ustju cevi nižja kot 20 J ali hitrost izstrelka na ustju cevi manjša kot 200 m/s
  • D7 - orožje s tetivo: loki, samostreli frače in druge naprave, ki s pomočjo napete tetive, vzmeti ali drugega potisnega sredstva izstreljujejo puščice ali druge izstrelke
  • D8 - električni paralizatorji: ki ne delujejo na daljavo z izstrelitvijo puščic ali drugih podobnih izstrelkov – elektro šoker
  • D9 - razpršilci: naprave, ki s pomočjo stisnjenega plina razpršujejo dražljive snovi, ki človeka začasno onesposobijo (snovi, izdelane na podlagi popra, paprike, CN, CS itd.)

Nakup plašilnega orožja
Polnoletni posamezniki, pravne osebe in podjetniki lahko brez posebnega dovoljenja nabavljajo in imajo v posesti plašilno orožje, ki ni uvrščeno v kategorijo D2. Za preverjanje polnoletnosti morate poslati na naš elektronski naslov ali priložiti ob nakupu razločno skeniran ali poslikan osebni dokument.

Naročilo ne bo obdelano, če ne prejmemo potrebnih dokumentov.

ZOro (Zakon o orožju)

40. člen

Orožje, strelivo in deli orožja se lahko prodajo le osebi, ki ima orožno listino za nabavo take vrste orožja, streliva in delov orožja.

ZOro
Ime in Priimek: *

PROARMIS d.o.o.

Ptujska cesta 97,
2000 Maribor
Slovenija

Sedež podjetja: Pekel 20, 2000 Maribor

Fax:
+386 (0) 83 868 941
E-mail:
Odpiralni čas
Ponedeljek - Petek:
09:00 - 17:00
Sobota:
09:00 - 12:00
Proarmis Facebook
E-mail: *
Telefon:
Vprašanje: *
Prepišite črne znake iz slike: *
Prepišite črne znake iz slike Osveži sliko