Vaša košarica je prazna
Boss-25 Gray
FRANCOLIN

BOSS-25 GRAY

624,00
* Cena že vsebuje 22% DDV
Količina:
Možna dobava v dneh: 60
Polavtomatska šibrenica Francolin Boss-25 Gray v kalibru 12/76 Magnum.

Polavtomatska šibrenica je v AR15 stilu ima cev dolžine 18.5" (47 cm), fiksno kopito z nastavljivo ličnico in gumijasto ramensko, sprednji handguard s picatinny šino na vrhu in spodaj in nastavljiva poklopna merka. Merka sta snemljiva. Nabojnik je izvlečni kapacitete 5 ali 10 nabojev.

Kaliber: 12/76 Magnum
Šifra artikla: 101217
Proizvajalčeva predstavitev artikla
Polavtomatska šibrenica Francolin Boss-25 Gray v kalibru 12/76 Magnum.

Polavtomatska šibrenica je v AR15 stilu ima cev dolžine 18.5" (47 cm), fiksno kopito z nastavljivo ličnico in gumijasto ramensko, sprednji handguard s picatinny šino na vrhu in spodaj in nastavljiva poklopna merka. Merka sta snemljiva. Nabojnik je izvlečni kapacitete 5 ali 10 nabojev.

 • polavtomatsko delovanje
 • sprejme naboje dolžine do 76mm (12/76)
 • aluminijast zgornji del s picatinny šino
 • aluminijast spodnji del z pištolskim ročajem
 • snemljivi merki v AR15 stilu
 • snemljivi nabojniki
 • zaklep ostane odprt po zadnjem strelu
 • dodatna puša za močnejše polnitve
 • teža puške je 3.38 kg
 • v kompletu sta 2 nabojnika s kapaciteto 5 nabojev, 5 čokov in čok s kompenzatorjem
Lastnosti artikla
Kaliber: 12/76 Magnum
Kategorija orožja: B4
Vrsta orožja: Polavtomatska puška z gladko cevjo
Kapaciteta nabojnika: 5
Dolžina cevi: 470 mm
CIP: Da
Stanje: Novo
Teža: 4,93 kg

Opozorilo:
Artikel z omejitvami je možno kupit samo z vsemi priloženimi ali posredovanimi potrebnimi dokumenti. Za izvoz nas kontaktirajte ! Izvoz je možen samo pod posebnimi pogoji ali pa sploh ni možen !

Nakup orožja in delov orožja
Nakup orožja je možen v naši poslovalnici. Za nakup potrebujete veljavno dovoljenje za nabavo orožja (z vpisano ustrezno vrsto orožja in kalibrom) izdano na UE.

Nakup streliva
Za nakup streliva morate poslati na naš elektronski naslov ali priložiti ob nakupu skenirano / poslikano prvo stran veljavnega orožnega lista in stran v orožnem listu, kjer je vpisano orožje s kalibrom, ki ga kupujete.
Skenirane / poslikane strani orožnega lista morajo biti na A4 format papirju z osebnim dokumentom, kamor se lastnoročno podpišete in dopišete datum nakupa.
V primeru nakupa streliva z "Dovoljenjem za nabavo streliva" potrebujemo še ta originalen dokument, ki ga lahko pošljete ali dostavite v poslovalnico.
Dokumente je potrebno poslati ob vsakem naročilu streliva.

Nakup smodnika ali netilk
Za nakup komponent za polnjenje streliva morate poslati na naš elektronski naslov ali priložiti ob nakupu skenirano / poslikano prvo stran veljavnega orožnega lista in obe strani certifikata za polnjenje streliva.
Skenirane / poslikane strani orožnega lista in certifikata morajo biti na A4 format papirju z osebnim dokumentom, kamor se lastnoročno podpišete in dopišete datum nakupa.
Dokumente je potrebno poslati ob vsakem naročilu komponent.

Nakup zračnega orožja moči nad 25J
Nakup zračnega orožja, pri katerem je kinetična energija na ustju cevi več kot 25 J je možno z izdajo priglasitvenega lista (za priglasitev je potrebno biti brez zadržkov javnega reda ter opraviti preizkus znanja o ravnanju z orožjem)
ali
z orožnim listom (orožni list je kot dokazilo, da imate opravljen preizkus znanja o ravnanju z orožjem in da ste brez zadržkov javnega reda).

Nakup plinskega orožja kategorije D2
Nakup plinskega orožja kategorije D2 je možen z izdajo priglasitvenega lista. Pogoj za izdajo priglasitvenega lista je izpolnjevanje pogojev iz 15. člena Zakona o orožju (glede zadržkov javnega reda) in potrdilo o opravljenem preizkusu znanja o ravnanju z orožjem. Orožna listina velja kot dokazilo o opravljenem preizkusu znanja o ravnanju z orožjem in glede zadržkov javnega reda.

Drugo orožje iz kategorije D
Polnoletni posamezniki, pravne osebe in podjetniki lahko brez posebnega dovoljenja nabavljajo in imajo v posesti orožje iz 6. do 9. točke kategorije D (ZOro 48. člen). Za preverjanje polnoletnosti morate poslati na naš elektronski naslov ali priložiti ob nakupu razločno skeniran ali poslikan osebni dokument.

 • D6 - zračno orožje: pištola, revolver, puška pri katerem je kinetična energija izstrelka na ustju cevi nižja kot 25 J
 • D7 - orožje s tetivo: loki, samostreli in druge naprave, ki s pomočjo napete tetive, vzmeti ali drugega potisnega sredstva izstreljujejo puščice ali druge izstrelke
 • D8 - električni paralizatorji: ki ne delujejo na daljavo z izstrelitvijo puščic ali drugih podobnih izstrelkov – elektro šoker
 • D9 - razpršilci: naprave, ki s pomočjo stisnjenega plina razpršujejo dražljive snovi, ki človeka začasno onesposobijo (snovi, izdelane na podlagi popra, paprike, CN, CS itd.)

Nakup plašilnega orožja
Polnoletni posamezniki, pravne osebe in podjetniki lahko brez posebnega dovoljenja nabavljajo in imajo v posesti plašilno orožje, ki ni uvrščeno v kategorijo D2. Za preverjanje polnoletnosti morate poslati na naš elektronski naslov ali priložiti ob nakupu razločno skeniran ali poslikan osebni dokument.

Nakup streliva za orožje za alarm, plašenje, signaliziranje itd. (razpočniki)
Za nakup razpočnikov ali streliva za signalno orožje je potrebno izkazati polnoletnost. Za preverjanje polnoletnosti morate poslati na naš elektronski naslov ali priložiti ob nakupu razločno skeniran ali poslikan osebni dokument.

Nakup frač
Za nakup frač je potrebno izkazati polnoletnost. Za preverjanje polnoletnosti morate poslati na naš elektronski naslov ali priložiti ob nakupu razločno skeniran ali poslikan osebni dokument.

Nakup nabojnikov
Nabojniki so v prosti prodaji, vendar pa sta prodaja in posest v nekaterih državah omejena. Za nakup nas kontaktirajte!

Nakup dušilcev
Dušilci so v prosti prodaji, vendar pa je prodaja dovoljena samo v Republiki Sloveniji. Dušilce ne pošiljamo izven Slovenije!

Naročilo ne bo obdelano, če ne prejmemo potrebnih dokumentov.

ZOro (Zakon o orožju)

40. člen

Trgovec lahko orožje, bistvene sestavne dele orožja in strelivo proda le osebi, ki ima orožno listino za nabavo take vrste orožja, bistvenih sestavnih delov orožja in streliva, ter lahko sprejme v hrambo le orožje, bistvene sestavne dele orožja in strelivo, za katero je izdana ustrezna orožna listina.

ZOro
Ime in Priimek: *

PROARMIS d.o.o.

Ptujska cesta 97,
2000 Maribor
Slovenija

Sedež podjetja: Pekel 20, 2000 Maribor

E-mail:
Odpiralni čas
Pon, Tor, Sre, Pet:
08:00 - 16:00
Četrtek:
08:00 - 17:00
Proarmis Facebook
E-mail: *
Telefon:
Vprašanje: *
Prepišite črne znake iz slike: *
Prepišite črne znake iz slike Osveži sliko